Bunn: 120g smør
180g sukker
2 egg
1.5 dl melk
290g mel
2 ts (toppede) bakepulver
2ss bakekakao
Smør og sukker røres hvitt. Smøret bør være litt mykt. Bruk meierismør. Egg vispes inn ett ogg ett(ellers kan det skille seg). Bakepulveret blandes i melet. Rør sammen.
Smør rund kakeform, eller bruk bakepapir. Stekes på 175 grader på nederste ribbe i ovnen. Stekes ca. 45 min.(se det an)
Fyll/Glasur: (det som gjør hele kaken)
125g smør
500g melis
3ss kakao
2ts vaniljesukker
9ss sterk kald kaffe
Smelt smøret. Ha deretter i kaffen (Jeg heller det i en kjøkkenmaskin, for ellers tar det veldig lang tid). Ha i melisen litt etter litt, og så kakao og vaniljesukker.(om du ikke har kjøkkenmaskin bruk sikt ellers blir det så mye klumper.) La det stivne i kjøleskapet mens bunnen stekes. Fyllet smøres i midten av bunnen, og oppa og rundt. Pynt med f.eks non stop.
Heihei!
Jeg berre lurte.
Harru ikke merre melk oppi en dette herre?? Forri, når æ lagga denne herra så ble deigen heeeeilt, jo.. hard? vet itj ka æ ska si.. men det var hvaffal itje flytende, berre lurte om det var riktig, om vi itje er på vei til å lage sjokko brød?