Ingredienser

6 egg
150 g Sukker
150 g Hvetemel
1.ts Bakepulver
Fyll:
6 dl Kremfløte
jordbærsyltetøy.
Pynt:
500 g Marsipan
Jorbær/sjokolade

Tilberedning

Sett på stekovnen på 170 c.
Smør en rund form ca 26 cm i diameter.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland mel og bakepulver og sikt det over.
Vend det forsiktig til en glatt røre.
Hell røren i formen og stek kaken i nedre del av ovnen i ca 30 min.
Avkjøl kaken på rist.
Stivpisk fløten.
Del kaken i tre lag og dekk to av bundene med syltetøy og krem.
Legg på det siste laget.
Dekk hele kaken med et tynt lag krem.
Klipp ut en runding av matpapir og legg den midt på kaken(størrelsen på rundingen avgjør hvor stort hullet blir.)
Kjevle marsipanen ut og legg den over kaken ved hjeøp av kjevla.
Stryk og strekk marispanen i fsong rundt kaken.
skjær av over flødig marsipan.
Marker fosdiktig rundt kanten av matpapiret, for eks. Med et lett trykk av en bolle .
Marker 12 Biter med linjal.
Bruk en skarp, liter kniv og skjær igjennom marsipanen.
Rull snippenen fra midten og ut over til der hvor papiret slutter.
Løft forsiktig papiret som ligger inder.
Fyll åpningen med jordbær eller sjokolade.
Legg gjerne et papir bånd rundt kaken eler pynt kaken med kremtopper.