Ingredienser:

Bunn
6 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver

Fyll og pynt
ca. 3 dl kremfløte
1 ts sukker
3 dl jordbærsyltetøy
1 pakke (5 dl) ferdig vaniljekrem
3 bananer
500 g marsipan
grønn, rød og gul konditorfarge

Tilberedning:

Bruk en rund for, ca. 26 cm i diameter.
Stekes i ovnen på 175 grader i 30-40 minutter på nederste rille.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend forsiktig inn mel og bakepulver. Hell røren i en smurt, melstrødd form og stek kaken som angitt. Avkjøl kaken litt, før den hvelves på en rist og avkjøles helt.

Del kakebunnen i tre lag. Stivpisk fløte og sukker. Del kremen i to. Den ene delen blandes med jordbærsyltetøy og brukes til nederste laget sammen med bananskiver. Legg på neste lag med vaniljekrem.
Fordel resten av kremen over kaken og legg på marsipanlokket.

Marsipanlokk med 3 farger
Del marsipanen i 3 like deler.
Bruk konditorfarge og lag en grønn, rød og gul del.
Hold av litt farget marsipan til roser og blader.
Rull hver del til en tykk pølse.
Legg pølsene inn til hverandre.
Kjelvle ut et rundt marsipanlokk av den trefargede massen.
Legg marsipanlokket over kaken og renskjær rundt kantenn.
Pynt kaken med marsipanroser og blader.

Kaken smaker selfølgelig like godt med et ferdig marsipanlokk!