1-2 løk
400 g kjøttdeig
smør til steking
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ts chilipulver
eller paprikapulver
1 ss soyasaus
4-5 tomater
1/2 grønn paprika
1 dl peanøtter
Tilbehør
kokte poteter
eller pasta
2 dl lettrømme
eller matyoghurt
litt grønn salat
Hakk løken og fres den i smør på svak varme. Tilsett kjøttdeigen og stek den under omrøring til den er blitt jevn og grynet. Krydre, tilsett soya og smak til. Småkok ca. 10-15 min.
Skjær tomatene i skiver og legg dem i en ring oppå kjøttdeigen sammen med paprikastrimlene. Dryss litt peanøtter oppå.
Server med litt rømme eller matyoghurt, kokte poteter, (evt. pasta) og en grønn salat.
Server gjerne frukt, for eksempel appelsin, som avslutning på måltidet.