5 dl Hvetemel
3 1/2 dl Kikertemel (kjøp i helsekostbutikk, Grahammel)
1/2 dl Havrekli (Kruskakli)
3 ts Bakepulver
2 ts Salt
2 ss Krydderblanding (persille, oregano, basilikum, timian, estragon etc
Alt dette blandes sammen.
Purre i tynne skiver
Svart eller grønn oliven deles opp i små biter
Soltørkede tomater deles opp i små biter
Frisk spinat rives opp
Mengden av disse ingrediensene til sammen er omtrent som en alminnelig suppetallerken med haug på Blunke Bland dette i det tørre.
3 Egg
2 1/2 dl Vann
1 1/2 dl Surmelk (Kefir eller Kultur)
1 dl Olivenolje
Rør dette sammen med de andre ingrediensene, jeg bruker en tresleiv til jobben.
Rør dette sammen med de andre ingrediensene, jeg bruker en tresleiv til jobben.
Fyll store muffinsformer full og stek ca 30 min på 180 grader.
Oppskriften gir ca 16 muffinser. Superenkelt å lage, greit å ha i frysen.