Ingredienser
Halvstek en Maizenapai Del en grillet kylling (uten skinn) i små biter Kutt opp en løk Kutt opp noen sjampinjonger Fres dette isammen i en stekepanne Hell over et glass med taco-saus (valgfri styrke) Når dette koker blandes i 2/3 boks creme freshe (skrives ikke slik…) Ha blandigen på den halvstekte pai-bunnen. Ha over revet ost. Stek ferdig til osten har fått litt farge.
Tilberedning
Server med en god salat.

Mer om Middagspai

«Middagspai er et fantastisk alternativ når du vil ha noe variert og smakfullt til middag. Ikke bare er det enestående, det er også en plattform for utallige variasjoner og individuell tilpasning. En middagspai er ofte stappfull av næringsstoffene vi trenger for å opprettholde en sunn og balansert diett, et fargeglad kaos av grønnsaker, kjøtt, eller fisk, kompleks av teksturer og smaker bundet sammen av et lag med flaky buttery paideig.

Historien om middagspai er en fascinerende reise gjennom kulturer og tid. Tidligvis kunne pai deig være ganske hard og ikke spesielt tiltalende, mer brukt som en spiselig beholder til å bevare maten inni. Men etter hvert som kulinariske teknikker og oppskrifter utviklet seg, ble middagspai en delikatesse i seg selv, perfekt tilpasset for å fremheve og komplimentere de deilige fyllene inni.

Middagspai kan tilberedes på mange forskjellige måter, avhengig av individuelle diettbehov og smakspreferanser. For vegetarianere eller veganer, tilbyr en paideigmiks av fullkornsmel og olivenolje en enkel og sunn base, som kan fylles med hummus, grillet squash, bakte auberginer eller bare en blanding av dine favorittgrønnsaker krydret etter smak. For de som foretrekker kjøtt, er mulighetene enda mer tallrike: en tradisjonell engelsk lammepai, en fyldig og krydret meksikansk pai, eller kanskje en italiensk-inspirert pai stappfull av baked tomater, parmesan og pancetta.

Dertil ligger middagspaiens styrke i dens allsidighet. Den egner seg for hverdagsmad, men kan også pyntes opp til å bli en festrett. Ingen regler begrenser hva du kan legge inn i en pai. Det er derfor et ypperlig måltid for å bruke opp rester på en ny og spennende måte.

Alt i alt er middagspai et utmerket valg for alle typer måltider og kan tilberedes på en mengde forskjellige måter. Dens historie og utvikling gjenspeiler matlagningens kreativitet og innovasjon, og dens tilpasningsevne gjør det mulig å oppfylle enhver smaks preferanse og diettbehov. Neste gang du planlegger middagsmenyen, hvorfor ikke prøve en middagspai? Du vil bli overrasket over hvor deilig og tilfredsstillende det kan være.».