1/2 liter vann
2 1/2 dl hvitvin
1 stilk selleri i skiver
1 gulrot i skiver
100 g reker med skall
1 ts olivenolje
1 løk, finhakket
1 rød paprika, finhakket
2 flådde tomater, hakkede
1 ss tomatpuré
1 ts tørket timian
1 ts tørket oregano
50 g steinbitfilet i terninger
100 g flyndrefilet i terninger
50 g blekksprut i skiver
salt pepper
Kok opp vann, vin, selleri og gulrot i en suppekjele. Tilsett rekene med skall etter 5 min. La det trekke 30 min. Sil. Pill rekene, kast skall og kokte grønnsaker. Varm oljen i en stekepanne, og stek løk og paprika til de er myke. Rør inn tomater, tomatpuré, timian og oregano. Hell blandingen over i kraften og la det trekke til fiskebitene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper. Server suppen med nybakt brød.