Ingredienser

150g Kjøttdeig (kan blandes med litt mais)
1/3 pose Krydder-mix til taco/nachos
1 stk liten Avokado eller en halv stor
1/3-1/2 glass Salsadressing/tacodressing (på glass)
1 dl Rømme (bland gjerne med litt tzatziki-pulver)
En dæsj Revet ost på toppen
1/2 pose Tortillachips vanlig eller chili (etter behov)
Krydder:
En klype Pepper
En klype Salt

Tilberedning

Sett på stekeovnen på rundt 150 grader.
Stek kjøttdeigen og putt oppi krydder-mix\’en slik man gjør når man lager taco. Smak til! Unngå at væske i kjøttdeigen, da unngår man at nachosen blir myk. Legg kjøttdeigen i en ildfast form, helst en liten form, eller bruke halve delen i en større en.

Fyll opp med tortillachips på toppen, og strø ost på toppen til slutt før du setter det inn i ovnen i ca 10min til osten er smelta.

Skjær ut kjøttet i avokadoen. Bruk en gaffel til å mose det i en kopp og tilsett salt og pepper.

Ha plass på asjetten til de tre dippene, salsa, rømme og avokado. Det er best å blande alle tre. Dip kjøttdeig og chipsen. Bruk kniv og gaffel og fingrene.