Ingredienser:
300 – 400 gr. kjøttdeig/ karbonadedeig
1 løk
1-2 frisk rød chili i skiver
1 pk kryddermiks + vann etter anvisning på pakken
1 pose Nachos el. Tortillachips à 200 gr.
1/2 boks hermetiske bønner ( gryte el. salatbønner)
Ca 1/2 boks mais (kan sløyfes)
1 gl. Salsasaus
1/2 finstrimlet purre el. 1 -2 vårløk
Revet ost
Tilberedning:
Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i stekepanna. Tilsett krydermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakka.
Legg chipsen på et ildfast fat/ildsfast form, og legg resten av ingrediensene på toppen av chipsen. Ost tilslutt.
Forvarm ovnen til 225 gr. og gratinerer i ca 5 min. til osten er smeltet.
Server gjerne med salat og lettrømme til.
Porsjoner:
2