Ingredienser
125 gr smør el margarin
3 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
4,5 dl kveitemjøl
1 dl kakao
1 ts bakepulver
1 ts salt
1 liten pose non stop
Tilberedning
1 . Sett ovner på 175 grader
2 : Rør smør,vaniljesukker og sukker med kjøkkenmaskin til ein luftig «krem» og ha i egga. Eit om gongen.
3 :Bland kakao,bakepulver,kveitemjøl og salt i ein bolle for seg.
4 : Rør den tørre blandinga i smørblaninga. Rør godt saman
5 : Legg røra i toppar på bakepapir på 2 bakeplater. Bruk ca 2 ss til kvar kake. Lag 24 kake og la det vere god avstand mellom dei for dei flyt utøve når ein steike dei.
6 : Legg 4-5 non stop på kvar kake. Steik dei midt i ovnen i ca 15 minutter. Avkjøl dei litt på bakeplata før du avkjøle dei på rist.