Ingredienser

10 lasagneplater
2løk
2 hvitløksfedd
1 ss olivenolje
300 g grovt hakket spinatblader
1/2 – 1 krm sambal oelek.(en slags chiliblanding du får kjøpt i invandrerbutikker, jeg brukte chili når jeg ikke gadd å kjøpe det.)
ca. 250 g lett philadelphiaost
salt og pepper
revet parmesanost
gratineringsost

Tilberedning

Sett ovnen på 250 grader
Kok lasagneplatene al dente etter anvisningene på pakken.
Skrell og hakk hvitløk og løk. Fres den blank i olje på svak varme. Tilsett spinat og sambal Oelek, og frs alt under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Fordel en klatt spinatstuing og litt philadelphia, og rull dem sammen. Legg rullene tett sammen i en smurt ildfast form med skjøten ned. Dryss over parmesanost og gratineringsost. Gratiner øverst i ovnen i 10-15 min.

Server med tomatsaus, enten hjemmelaget, eller en du liker fra glass f.eks dolmio.