1 pakke havrekjeks (Hob Nobs el.)
100 g margarin
2 beger lettrømme
2 pk Tine smøreost naturell
1 pk kremfløte
1 pk sitrongele
2 ss melis
Evt. kiwi, jordbær eller stjernefrukt til pynt/tilbehør.
Smuldre kjeksen og margarin i sammen, bruk gjerne foodprocessor. Legg massen i en rund kakeform, trykk den gjerne godt sammen eller ha den et par minutt (ikke lengre, da blir den hard) i varm ovn.
Lag geleen med 1/2 mengde vann. Avkjøles, men må ikke stivne. Rør osten godt ut i rømmen sammen med melisen, bruk gjerne miksmaster. Pisk kremen og rør den sammen med oste- og rømmemassen. Bland i den avkjølte geleen og hell dette over havrekjeksbunnen. Settes i kjøleskap.
Pynt med ønsket frukt. Tips: En fruktsalat med hakket kiwi og jordbær i små biter er nydelig til.