Ingredienser
200 gr melkefri margarin
1 ss sukker
1 pk Digestive kjeks
1 pk. sitrongelé
2,5 dl Odense Erlet (fløteerstatning)
2 dl finhakket ananas (kan sløyfes)
1 pk jordbærgelé
Tilberedning
Kjeksen knuses og blandes med margarin og sukker. Trykkes ut i en rund form.
Lag fromage av 1 pk. sitrongelé som kokes opp og avkjøles.
Pisk 2.5 dl Odense Erlet og bland i den kalde geleen. Sette i kjøleskapet til den er ganske stiv.
Ca 1 time.
Røres om av og til.
(Kan tilsettes 2 dl. Finhakket ananas, frukten må tørkes av.)
Helles over kakebunnen og stivnes helt.
Kok opp 1 pk. jordbærgelé med halv vannmengde.
Avkjøles og settes i kjøleskapet til den er nesten stiv ( ca. 45 min. )
Helles over fromasjen mens den ennå er glatt .
Denne kaken er bare helt fantastisk skjønn. Har ett barnebarn som har melkeallergi og etter att jeg fant denne siden med kaker uten melk har vi kost oss med kaker som ikke er mindre gode enn de som det er melk i.Takker så meget for kjempegode oppskrifter.