Ingredienser

200 gr melkefri margarin
1 ss sukker
1 pk Digestive kjeks
1 pk. sitrongelé
2,5 dl Odense Erlet (fløteerstatning)
2 dl finhakket ananas (kan sløyfes)
1 pk jordbærgelé

Tilberedning

Kjeksen knuses og blandes med margarin og sukker. Trykkes ut i en rund form.
Lag fromage av 1 pk. sitrongelé som kokes opp og avkjøles.
Pisk 2.5 dl Odense Erlet og bland i den kalde geleen. Sette i kjøleskapet til den er ganske stiv.
Ca 1 time.
Røres om av og til.
(Kan tilsettes 2 dl. Finhakket ananas, frukten må tørkes av.)
Helles over kakebunnen og stivnes helt.
Kok opp 1 pk. jordbærgelé med halv vannmengde.
Avkjøles og settes i kjøleskapet til den er nesten stiv ( ca. 45 min. )
Helles over fromasjen mens den ennå er ” glatt ”.