4 ss olje
100 g chorizo, i biter
1 gul løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakket
2 gulrøtter, i biter
2 stangselleristilker, i biter
2 ss tomatpuré
2 dl vin (rød eller hvit)
4 dl kyllingkraft
1 boks hakkede tomater
2 boks hvite bønner
600 g klippfisk, i fire stykker
2 paprika, i biter
1 neve cherrytomater, delt
Salt og pepper
Varm opp oljen i en kjele og ha i pølsebiter, løk, hvitløk, gulrot, stangselleri og tomatpuré. La surre i 5 min. Tilsett vin, kraft, hakkede tomater og hvite bønner og kok i 5 min til.
Ha blandingen i en ildfast form med fiskestykker, paprika og cherrytomater oppå. Bakes i stekeovnen på 180 °C i ca 15 min. Smak til med salt og pepper, servér.
Servér med brød og salat. Bruk gjerne små hele chorizopølser i denne retten.
Denne har vi ikke prøvd, men den ser veldig god ut, så kanskje du tester den og gir tilbakemelding om det ble like godt som det ser ut.