Ovnsbakt klippfiskrygg med chorizo og hvite bønner

Ingredienser

4 ss olje
100 g chorizo, i biter
1 gul løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakket
2 gulrøtter, i biter
2 stangselleristilker, i biter
2 ss tomatpuré

2 dl vin (rød eller hvit)
4 dl kyllingkraft
1 boks hakkede tomater
2 boks hvite bønner

600 g klippfisk, i fire stykker
2 paprika, i biter
1 neve cherrytomater, delt
Salt og pepper

Tilberedning

Varm opp oljen i en kjele og ha i pølsebiter, løk, hvitløk, gulrot, stangselleri og tomatpuré. La surre i 5 min. Tilsett vin, kraft, hakkede tomater og hvite bønner og kok i 5 min til.

Ha blandingen i en ildfast form med fiskestykker, paprika og cherrytomater oppå. Bakes i stekeovnen på 180 °C i ca 15 min. Smak til med salt og pepper, servér.

Servér med brød og salat. Bruk gjerne små hele chorizopølser i denne retten.

En kommentar om “Ovnsbakt klippfiskrygg med chorizo og hvite bønner”

  1. Denne har vi ikke prøvd, men den ser veldig god ut, så kanskje du tester den og gir tilbakemelding om det ble like godt som det ser ut.

Legg igjen en kommentar