Ingredienser

8 store skiver parmaskinke
1 stor avocado
sitronsaft
god olivenolje
200 g friske sjampinjonger
½ dl kremfløte
litt balsamicoeddik
1 bunt gressløk
salt og pepper

Tilberedning

Del skinkeskivene i to. Legg halvparten av dem på en oljesmurt ovnsplate. Settes inn i 200 gr varm ovn og får stå 8- 10 minutter til skinkeskivene er helt sprø og lekre.
Del avocado i to og fjern stenen. Skjær i skiver og skrell dem. Kryst over litt sitronsaft så ikke avocadokjøttet mørkner.
Rens sopp og skjær i skiver/biter. Bland sammen fløte smakt til med balsamico og godt med hakket gressløk. Tilsett soppen. La den trekke minst 10 minutter før servering.
Legg avocadoskiver, parmaskinkeskiver og skinke ”chips” pent på to tallerkener. Ha soppsalaten på den enes siden og pynt med lange gressløkstrå.