14 små poteter (jeg brukte mandelpoteter) delt i to
Olivenolje
Salt
1 dl brødrasp
1/2 dl revet parmesan
4-5 Kyllingfileter
1 egg sammenvispet
Tomatsaus
3 ss olivenolje
1 løk hakket
2 fedd hvitløk hakket
2 bokser tomater
1 ts provencekrydder
Salt og pepper
Frisk Basilikum
1. Varm oljen i en stekepanne. Fres løk og hvitløk myk.
2. Ha i tomater og provencekrydder. La sausen koke i 10 min. smak til med salt og pepper.
Pynt med basilikum
1. Varm ovnen til 200 C. Ha potetene i en ildfast form, hell over olivenolje, dryss på salt og pepper. Sett formen i ovnen.
2. Bland sammen brødrasp og parmesan. Dypp kyllingen i egg og deretter i parmesanblandingen.
3. Stek kyllingen 1 minutt på hver side. Når det er 5 min igjen av steketiden til potene (de trenger 12-13 minutter) legger du kyllingen på poteten og lar det steke videre til kyllingen er gjennomstekt.
Server kyllingen med potetene og tomatsausen.