1 ss smeltet smør
100 g sukker
4-5 pasjonsfrukter
3 egg
2 eggehviter
melis til pynt
Sett stekeovnen på 200 °C. Smør fire små former, og dryss dem med litt sukker. Del over pasjonsfruktene. Sil innholdet til du har 1/2 dl fruktsaft. Kast frøene. Skill eggene og visp eggeplommer med 2-3 spiseskjeer sukker til lys og luftig eggedosis. Tilsett pasjonsfruktsaften og pisk det inn i eggedosisen.
Vask vispene godt og pisk deretter eggehvitene stive. Tilsett 1-2 spiseskjeer sukker under omrøring til hvitene er tykke og seige. Vend først 1/3 av eggehvitene inn i eggedosisen med en slikkepott og deretter resten. Fyll suffléformene opp til kanten og glatt til toppen. La tommelen gli rundt kanten på formen slik at det blir en liten fordypning mellom formen og fyllet. Stek suffleene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de har hevet seg godt og er gylne. Steketiden varierer litt med størrelsen på formene. Dryss raskt hver sufflé med melis og server straks med pisket krem eller vaniljeis ved siden av.