Ingredienser

400 g Pasta, gjerne tagliatelle
500 g Kjøttdeig
Smør/olje til steking
4 Skiver Bacon
1 Løk
200 g Sjampinjong
3 dl Kremfløte
1 ts Karri
1/2 ts Kajenne- pepper
Salt og pepper
Brokkoli
Parmesan

Tilberedning

Kok pasta i saltet vann etter anvisning på pakken. Slå av vannet.

Skjær brokkoli i mindre buketter og kok så vidt møre i lettsaltet vann. Slå av vannet og hold bukettene varme.

Brun kjøttdeigen i olje eller smør i panne. Klipp bacon smått og fres gyllent i oljen/smøret. Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper. La stuingen koke sammen noen minutter.

Servér i dype porsjonstallerkener med pasta nederst, en raus porsjon kjøttstuing oppå, brokkolibuketter og evt. revet parmesan på toppen.