Sopp
Babymais fra boks
Skivede sorte oliven
Skivet gulrot
Grønn paprika
Purre eller vårløk
Dolmio Pastasaus, velg din favoritt
Det skal ikke være mye grønnsaker i denne retten, så ikke fyll stekepanna helt.
Start med å steke soppen til den slipper væska og begynner å bli brun, så har du i resten. Stekes ganske fort og ved høy varme slik at grønnsakene har litt «crunch».
Dolmio pastasaus, er anbefaler jeg Ekstra krydret eller den som er laget med soltørkede tomater.
Ha over hele glasset, spe med matfløte til du får en ganske tykk, god saus. Smak til med salt, pepper, og kanskje litt oregano om du føler det trenger dette. Smak underveis!
Bland denne sausen ned i båndpasta, til et helt glass Dolmio og en halv «putt» fløte tror jeg 300-350 gram pasta passer. Baguetter med hvitløksmargarin er fortreffelig til.