4 porsjoner pasta (se mengdeangivelse på pakken)
400 g stekt kyllingfilét
100 g romanosalat (eller 1/2 isbergsalat)
1 rødløk
50 g spirer
250 g cherrytomater
Honningdressing:
2 dl Crème fraiche (gjerne lett)
1,5 ss flytende honning
1 ts sambal oelek
1/2 ts rosmarin
1 ts eddik
salt og pepper
Kok pasta, og del den ferdig stekte kyllingen i biter. Riv eller strimle salaten. Skrell og skjær rødløken i tynne ringer. Salt løken godt, og la den stå i 10 minutter. Skyll så bort saltet og tørk med husholdningspapir så blir den mye mildere.
Skyll spirene og del tomatene i to.
Skyll den nykokte pastaen i kaldt vann (varm pasta gjør salatbladene visne). Fordel alle ingrediensene til salaten på tallerkener eller i en stor skaål. Bland dressingen og smak til med salt og pepper. Server ved siden av salaten.