Bunn:
4 dl hvetemel
1/2 pk gjær
1 kv salt
vann
Bland alt det tørre, husk lunkent vann pga gjæren. Bruker du fersk gjær, halver gjæremengden. Ha i så mye vann at deigene er smidig å jobbe med. Er den for våt, sliter du med kjevla etterpå.
Fyll:
Pizzaost (ferdig revet)
Salami
Sorte oliven
Norzola
Ketsjup
Pizzakrydder
Tomat
Pizzakrydder
Kjevle ut deigen, den skal dekke en stekeovensplate. Smør på et tynt lag med ketsjup, krydre med pizzakrydder. Dryss over den revne pizzaosten. Legg på salamipølser, tomatskiver og skiver med norzola. Skær olivenen i skiver og dryss oppå. Krydre med pepperkvernen.
Stekes på nest nederste rille i ovnen på 250 grader. Ikke bruk varmluft, bruk steke/grill funksjonen. Når osten er lett gyllen, etter ca 15 min, er pizzaen ferdig.