Ingredienser:
1 boks lettrømme 1 pk lett majones 2-3 knuste hvitløksfedd

Fremgangsmåte:
Rør om.

Mer om Pizzadressing

Pizzadressing, som mange kjenner til, er en velsmakende tilbehør som komplementerer hver bit av pizzaen din. Noe av det fantastiske med pizzadressing er at det kan være så variert og tilpasses etter hver enkelt persons smak. Det gir pizzaen en ekstra dimensjon og kan virkelig piffe opp pizzaopplevelsen. Det er velkjent at den vanlige dressing er tomatsaus og ost, men det er så mye mer ute der.

Hjemmelaget pizzadressing kan bli laget på mange forskjellige måter og med en rekke ingredienser. Ett eksempel kan være hvitløksdressing. Denne dressingen er laget med rømme, majones, hvitløk og forskjellige urter for å gi den en frisk og kremet smak. Denne dressingen er spesielt god sammen med meksikansk-inspirerte pizzaer, eller pizzaer med grønnsaker og mye ost. En annen populær dressingen er pesto. Pesto kan bli laget enten med basilikum eller ruccola, hvitløk, pinjekjerner, parmesan og olivenolje.

Andre alternativer kan være BBQ-saus eller salsa som pizzadressing. Disse dressingene gir pizzaen et unikt preg, med sødme fra BBQ-sausen eller styrke fra salsaen. Disse er spesielt gode sammen med pizza med kjøtt som kylling eller biff. For de som liker en asiatisk vri på sin pizza, gir søt chili saus eller teriyaki saus en deilig og annerledes smak.

Hvis du foretrekker en lettere og sunnere dressing, kan du prøve en yoghurtbasert dressing. Gresk yoghurt blandet med sitronsaft, hvitløk, krydder og urter kan gi en forfriskende og lett smak til din pizza. En annen sunnere variant er å bruke en hummus pizzadressing. Hummus er laget av kikerter, olivenolje, hvitløk og sitronsaft. Dette er en flott vegetarisk alternativ, og er også rik på protein og fiber.

Selvfølgelig kan du også blande og matche forskjellige pizza dressings for å lage din egen unike blanding. Hver type dressing vil gi pizzaen din en annen smak og stil, og du kan tilpasse den til din egen smak.

Å lage din egen pizzadressing kan være en morsom og kreativ måte å legge til mer personlig preg og smak til pizzaen din. Så neste gang du lager pizza, hvorfor ikke prøve en av disse dressingen alternativene, eller kanskje til og med lage din egen unike blanding? Uansett hva du velger, er det sikkert at en velsmakende pizzadressing vil forbedre den totale smaken og opplevelsen av pizzaen din.