Ingredienser
50 g gjær
3 dl lunkent vann
2 ss olje
1 ts salt
ca 8 dl hvetemel
Fyll
1 glass tomatsaus
200 g skinke i strimler
2 ts oregano
200 g revet ost
Tilberedning
I stekeovn 225 grader i ca 15 minutter
Rør gjæren ut i lunket vann, tilsett olje og salt. Rør inn mel til deigen blir smidig. Heves i 20 minutter. Kjevle deigen ut til et rektangel 20 x 30 cm. Smør på tomatsaus, dryss over skinkestrimler, ost og oregano. Rull sammen fra langsiden og del rullen i 20 like store biter. Etterheves i 20 minutter. Stekes midt i ovnen.
Jeg skal prøve det nå.
Hei,
Jeg prøve å lage denne pizzasnurrer oppskriften, den er kjempe gode og lett å lage.
De skal stekes i 15 minuter <3
Hvor lang tid tar det og bake de? Jeg har praktisk prøve i m&h. Har bare 1 og 40 minutter
Jonas: en pose gjær er 50g 😉
det blir jo 20 pizzasnurrer, står jo.
forresten 50 g gjær?????? det er 4 poser det!
Trenger ikke så mye.
Disse Pizza snurrene var kjempe gode … :O
AMBESFALER VIRKELIG , MEN DEN TAR TID <3
Hei, vi er to jenter som lurer på hvor mange pizza snurrer det blir ? (: