Det å lage god mat fører ofte til at det også blir en del rot og en stor oppvask. Kanskje er du heller ikke så sulten, men du kjenner at du klør i fingrene etter å diske opp noen spennende retter? Da kan kokkespill på Playstation VR være løsningen. 

VR utstyr for kokkespill på Playstation

Før du kan begynne å kokkelere på i virtuell virkelighet på Playstation må du selvsagt ha spillkonsollen tilgjengelig. Her må du også ha VR settet med VR briller slik at du kan tre inn på det virtuelle kjøkkenet. Med dette i boks er du klar til å sette i gang, men vi må nevne at enkelte spill kan kreve at du også har annet VR utstyr som for eksempel Playstation Move håndkontroller.

Enkelte av disse spillene er også tilgjengelig på andre spillkonsoller som Nintendo, Xbox og PC. Dermed må du ikke ha en Playstation for å prøve deg som kokk eller ølbrygger i Virtual Reality. Grunnen til at vi har valgt å se på kokkespill til Playstation er at det er denne spillkonsollen vi har. Med andre ord, PS VR er valgt fordi det var den enkleste løsningen. Uansett, her er oversikten over de beste VR kokkespillene du finner på Playstation.

Cooking Simulator

Dette er ikke et nytt spill til Playstation. Faktisk ble Cooking Simulator lansert i 2019, og det er jo noen år siden nå. Likevel er det mange som mener at dette er et av de aller beste kokkespillene på Playstation Virtual Reality. Her kan du gå på det velutstyrte kjøkkenet i Virtual Reality og lage 80 forskjellige matretter.

Brewmaster: Beer Brewing Simulator

Det tar lang tid å brygge god øl, og noen vil nok mene at det tar for lang tid til at de skal orke å begynne med det. Da kan det nye Playstation VR spillet Brewmaster: Beer Brewing Simulator være spillet du er ute etter. På dette nye Virtual Reality spillet til PS kan du brygge alt fra den mest overhumlede IPA til Portere som er mørkere enn svart. Noe som er bra med dette spillet er at du også kan utforske og eksperimentere på egenhånd og utvikle din helt egen øl. Kanskje du finner en oppskrift du må brygge på ordentlig?

Bakery Simulator

For noen så er det baking som gjelder. På samme måte som med øl, så må det gjære for å få den riktige smaken og teksturen. I Bakery Simulator har du et eget bakeri i den virtuelle virkeligheten, og dette er fylt opp med alle de beste bakemaskinene og utstyret som trengs for å lage alt fra ferske rundstykker til lekre kaker i alle tenkelige former.

Happy’s Humble Burger Barn

Drømmejobben er kanskje ikke å være burgerflipper på McDonald’s, men i Happy’s Humble Burger Barn kan du oppleve hvordan det er å drive din egen burger-resturant i Virtual Reality. I dette spillet driver du Happy’s Humble Burger Barn, og du begynner med å kjøre til jobben, skru på lysene, klargjøre kassen, og selvsagt lage de beste burgerne som finnes.