6 store poteter
1 liten løk
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
200 g kjøttdeig
150 g reven gul ost
3 ss olje
1 ss smør/margarin
2 ss tomatpure
1 dl vann
2-3 ss hakket kruspersille
salt og pepper
Potetene vaskes og settes inn i ovn ved 225 grader C. Stekes ca. 1 time. Imens brukes kjøttdeigen litt i varm olje før finhakket løk tas i. La det småsteke sammen litt før hakket persille og paprika tas over. Bland tomatpure i vannet og rør inn i kjøttdeigen. Dryss over salt og pepper. Småkokes til massen har fått en fyldig konsistens. De bakte potetene deles i to og hules ut. Bland potetmassen med det ferdige kjøttfyllet, som så fylles tilbake i potetskallene. Dryss over reven gul ost. Inn i ovn – ved 180 grader C. Stekes ca. 15 min.