Ingredienser

1 løk
1/2 grønn paprika
2 ss olje
1 ts ingefær
1 fedd hvitløk
1 ts salt
1 ts karri
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts chilipulver/chilipepper
2 dl vann
ss tomatpuré
8 poteter
4 dl frosne erter
2 dl bønnespirer
1/2 boks babymais

Tilberedning

Løken skrelles, finhakkes og brunes lett i varm olje. Tilsett paprika i terninger sammen med ingefær, presset hvitløk, salt, karri, gurkemeie og chilipulver. Rør lett om. Tilsett vann og tomatpuré og la det hele småkoke ca. 5 min. under lokk. Potetene skrelles og skjæres i terninger før de tas over i gryta. Kok videre ca. 10 min. Erter, bønnespirer og babymais tas i til slutt. Kokes 5-6 min. Serveres gjerne med kokt jasminris og brød.