Ingredienser

3 egg

150 gr. sukker

75 gr. potetmel

3 ts. hvetemel

3 ts. kakao

2 ts. vaniljesukker

2 ts. bakepulver

Tilberedning

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn resten av ingrediensene.

Steketid:175 grader, nederste rille, form 24 cm. i ca.40 minutter.

Fyll :

(Inni og oppå).

100 gr. smør

100 gram melis

smør og melis røres hvitt.

1 pk. vaniljekrem lages etter anvisning på pakken med 2 1/2 dl melk, legg oppi ½ plate med kokesjokolade som skal smelte sammen. Bland dette godt. Vanilje/sjokoladeblandingen skal avkjøles HELT. (Kan godt lages dagen i forveien.)

Når kremen er helt kald piskes den sammen med smørkremen.

Del kaken i to og ha fyllet inni og oppå kaken.

Pisk 1/3 dl. fløte til krem. Pynt kaken med kremen.