-Tortillas (Jeg foretrekker Old El Paso eller Santa Maria til nøds)
-Vårløk (kan erstattes med vanlig løk, rødløk, sjalottløk…det du har)
-Revet ost(skal egentlig vare cheddar, men her blir det mest Norvegia)
-Koriander (helst fersk, men jeg pleier å bruke «minced» på glass fra dagligvaren (Blue Dragon), smaker nesten like godt som fersk i denne retten)
Skru stekeplata på full guff, legg en tortilla i tørr stekepanne. Strø hakket frisk koriander, eller smør ca 1/2 ts koriander på glass utover tortillaen. Strø over hakket vårløk og revet ost, legg en tortilla på toppen. Klem litt på den øverste tortillaen så osten smelter nedover og holder tortillaene sammen, pass på at det ikke blir FOR varmt. Snu tortillaene (viktig å være lynrask, ellers detter alt fyllet ut…). Quesadillaen skal være gylden og sprø på begge sider, ikke brent! Skjær quesadillaen i små pizzastykker og server umiddelbart med rømme og salsa.