Ingredienser
8 egg 625 gr. sukker 450 gr. hv.mel 1,5 ss vaniljesukker 5 ts bakepulver 2,5 dl. kaldt vann 1 dl kakao. (til barneselskap bruker jeg i steden 2 dl. Nesquick) Fyll: 200 gr marg. 400 gr. melis 2 plater kokesjokolade 5 ss sterk kaffe.
Tilberedning
Egg og sukker vispes til eggedosis. Bland sammen vaniljesukker, bakepulver, hvetemel og kakao Bland dette vekselsvis i eggedosisen med kaldt vann. Stekes i ca 1/2 time, på 180 gr. Fyll: smelt marg, tilsett kaffe, ta kjelen av platen, og legg kokesjokoladen oppi i biter. (Ikke rør før alt er smeltet) Tilsett så melisen. Bres over kald kake. Pynt om du vil det.

Mer om Randis Sjokoladekake

Det er ikke noe mer klassisk og tidløst enn en sjokoladekake. Men Randis Sjokoladekake er uten tvil ikke din vanlige sjokoladekake. Denne spesielle kaken er et produkt av tiår med forfining og perfeksjonering, noe som har resultert i noe virkelig unikt og deilig.

Dette mesterverket stammer fra Randi, en kjent baker i Norge. Hun ble først kjent for sine unike og utrolig deilige kaker på 1980-tallet. Siden den gang har hennes hemmelige oppskrifter blitt en slags legende i det norske bakeriet. Randis Sjokoladekake er uten tvil det mest bemerkelsesverdige produktet.

Randis Sjokoladekake er viden kjent for sin rike, intense sjokoladesmak. Dette skyldes delvis bruken av en sjokolade av høy kvalitet, men også Randis unike metode for å blande og steke kaken. Dette resulterer i en kake som er fuktig, men ikke for tett, med den perfekte balansen mellom sødme og bitterhet.

En annen ting som skiller Randis Sjokoladekake fra mengden, er at den alltid serveres med et friskt lag med hjemmelaget sjokoladekrem på toppen. Denne kremen, som også er laget med høykvalitets sjokolade, gir en ekstra dimensjon av dybde og rikhet til kaken, og gjør den enda mer uforglemmelig.

Men det som kanskje er mest spesielt med Randis Sjokoladekake, er de mange minner og tradisjoner som er knyttet til den. I Norge er det vanlig å servere denne kaken på viktige anledninger som bursdager, jubileer og helligdager. Det er også en vanlig behandling for uformelle sammenkomster med venner og familie. Selv om oppskriften til Randis Sjokoladekake er en godt bevart hemmelighet, er glede og fellesskap den virkelig deler med alle.

For mange nordmenn personifiserer Randis Sjokoladekake det beste med norsk baketradisjon: kvalitetsingredienser, tidløst håndverk, og en dyp forståelse for hvordan god mat kan forene mennesker. Det er mer enn bare en kake – det er et symbol på varme, gjestfrihet og felleskap. Vi kan bare håpe at Randis Sjokoladekake vil fortsette å bringe glede til bord på tvers av Norge i mange år som kommer.