Ingredienser

denne retten er til 4 personer:
400 gram reker. sil dem før bruk.
jasmin eller basmatiris ( mål til 6pers) (ps: risen på rema1000, (middagsris, er best til denne retten syns jeg) 🙂
1 rød og en grønn paprika.
1/2 løk
3 hvitløksfedd.
3-4 dl kremfløte.
1 ts karri.
200 gram revet ost

Tilberedning

kok opp ris.
legg rekene i ett dørslag.
mens risen koker, hakker du opp alle grønnsakene. ps: paprikaen i strimler.
når risen er ferdig legger du den i en ildfast form og blander rekene i, OBS! rekene må ikke stekes!!!
deretter steker du alle grønnsakene i litt smør i ca 1-2min, så heller du fløten over. tilsetter karrien, rør om, og hell over i den ildfasteformen med risen og rekene, strø osten over, og la den stå i 15-20 min midt i ovnen på 200grader. til osten er blitt gyllen.
NYDELIG middag… du kommer ikke til å angre. pass på å bruke vanlig hvitløk, ikke kinesisk.
smaker nydelig med ferske pillede blåskjell i også, de puttes i samtidig som rekene med risen:) jeg sier bare BON APPETITT!!! =D