Ingredienser

Risboller
2 pl. kokesjokolade (250gr.)
4 ss sterk kaffe
1 pk. Delfiafett 250 gr.
2 egg
2-3 ss sukker

Smelt sjokoladen i kaffen ved svak varme og avkjøl. Visp eggedosis av eggene og sukkeret, tilsett sjokoladen og visp dette godt. Tilsett Delfiafettet, litt om gangen under stadig visping. Visp godt slik at røren blir jevn og fin. Rør inn risnøtter så mye du ønsker (ca. en halv pakke).
Fyll muffins papirformer med risnøtt blandingen, og sett dem kjølig på et brett. Når ristoppene er stivnet legger du dem i en tett boks.

Tilberedning

Delfiakake
Samme oppskrift og fremgangsmåte som til ristopper. Stopp når du kommer til risnøttene.
Kle en liten avlang form med Glad-pack. Legg røren lagvis i formen sammen med kjeks, marsipan og seigtopper.
Sett kaken et kaldt sted til den er stiv.

Ca.1/2 pk. søt kjeks
100 gr. marsipan
1 pose seigtopper