Ingredienser:
ca. 1/2 liter risengrynsgrøt
1-2 ss sukker
2 ts vaniljesukker
Ca. 2 dl kremfløt

Fremgangsmåte:
Lag en ekstra stor porsjon med grøt en lørdag.
La det være grøt igjen som du lager riskrem av.
Rør inn litt sukker mens grøten ennå er varm.
Dryss sukker over, og dekk den for å hindre at det danner seg en hinne mens grøten står til avkjøling.
Rør grøten opp og smak den til med vaniljesukker.
Pisk kremfløten stiv og rør den i.

Bringebærpuré
150 g bringebær (frisk eller dypfryst)
ca 30. g melis

Kjør bær og melis med stavmikser eller food proscessor til en saus.
Sil sausen.
Tilsett eventuelt litt vann hvis sausen er for tykk.

Porsjoner: fra 1 år

Kommentarer:
3-5 porsjoner

En annen barnemat oppskrift