Ingredienser

4 stk urtemarinerte kyllingfileter
1 pk naby squash
7-8 stk store sjampinjonger
20 stk scampi, kokte
1 pk partypoteter
2 stk rødløk
2 hvitløk, kinesisk
2 dl appelsinjuice
3 ss honning
5 ss hot sweet chilisaus

Tilberedning

Stek kyllingen lett på begge sider, slik at den får en fin bruning. La den ligge og hvile 5-10 minutter. Del babysquash på langs og stek dem, det samme med sjampinjongen – skjær den på langs og stek den. Mariner scampiene i litt honning og hotsweet chilisaus. Stek dem lett i panne. Skjær partypotetene i båter, ha litt hvitløkskrydder og litt olivenolje over. Bak dem i ovnen i 15 minutter. Sett samtidig kyllingfileten i ovnen og bak disse i 7-10 minutter. I mellomtiden lager du sausen:

Rødløkskompott med honning og hvitløk:

Skjær rødløk og hvitløk i båter, stekes lett i panne, tilsett appelsinjuice, honning og Hot sweet chilisaus og la det stå og kose seg på svak varme i 7-10 minutter.

Anrett dette på en tallerken som på bildet.