500 g svinefilet
salt og pepper
1 rødløk
250 g sjampinjong
2 gulrøtter
3 stilker stangselleri
1/2 broccoli
150 g sukkererter
2 ss olje
1 ts tørket chili
2 ts grovrevet fersk ingefær
1 dl buljong
Litt soyasaus
2 ss balsamico
2,5 ss flytende honning
Skjær svinefilet i centimetertykke skiver, klapp dem lett ut og krydre med salt og pepper.
Skrell og skjær rødløken i båter. Del sjampinjong, gulrøtter og stangselleri i skiver og broccolien i små buketter. Del evt. sukkerertene i to.
Varm opp oljen i woken, brun raskt kjøttet på begge sider og ta det opp. Fres grønnsakene under konstant omrøring (stir-fry) med chili og ingefær i 4-5 minutter.
Smaksett med soyasaus, balsamico og honning, og stek ytterligere et par minutter.
Server rett fra woken med ris til.