Ingredienser

8-10 poteter, ca. 800 g
2 kålrabier, ca. 500 g
3-4 gulrøtter, ca. 300 g
2 ss olivenolje
1 ts salt
2 purreløk

Kylling
4 kyllingfileter
2 ss olivenolje
1 ts salt
1-2 kryddermål pepper

brød til servering
sylteagurk til servering

Tilberedning

ROTFRUKTPANNE
Skrell og skjær poteter, kålrot og gulrøtter i små terninger. Legg dem på en stekeplate med bakepapir. Fordel 2 ss olivenolje over, og strø på 1 ts salt. Tilbered midt i ovnen på 250 °C i ca. 10 min. Skyll, rengjør og strimle purreløken. Bland purren med rotfruktene og stek ytterligere i ca. 10 min.

KYLLING
Skjær kyllingfiletene i firkanter. Stek kyllingen i olivenolje i ca. 5 min. under omrøring. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Krydre med salt og pepper. Bland kyllingen med rotfruktene.

Server pannen med brød og gjerne salte sylteagurker.