1 stk Rød paprika
5 stk Salatblader
5 Skiver Tomatbåter
1 Skiver Mozzarella
1 Skiver Kyllingfilet
1 Skiver Spekeskinke
1 ts Bringebæreddik
1 ts Olivenolje, Extra Virgin
1 Smak til Salt og nykvernet pepper
Legg salatbladene i kaldt vann. Grill paprika i ovnen til den blir helt svart. Legg den til avkjøling. Kutt tomaten i fine båter og skjær opp mozzarellaen i fine skiver.
Del kyllingkjøttet i passe stykker. Snurr en spekeskinke rundt kjøttbiten. Stek på middels varme til kyllingkjøttet er gjennomstekt. Skinken kan sløyfes. Resultatet blir like bra, bare annerledes.
Før du legger salaten på fatet siler du vannet av den og tørker den i en salatslynge. Når paprikaen er kald flår du den. Dette er en grisete jobb men definitivt verdt innsatsen. Skjær opp den flådde paprikaen i passe stykker.
Nå skal alt være klart for å legge salaten på tallerkenen. Legg på plass salatbladene. Så legger du en fire fem tomat biter fint rundt omkring. Deretter legger du på den grillete paprikaen med mozzarella bit oppå. Tilsett dressingen som er en del bringebæreddik og tre deler olivenolje. Smak til med salt og nykvernet pepper. Til slutt legger du kyllingbiten ved siden av.