Ingredienser:
Kjeksbunn:
200 gr marsipan
1 dl sukker
2 eggehvite av store egg

Smørkrem:
1½ dl sukker
½ dl vann
3 eggeplommer
175 gr TineSmør mykt
2 ss sjokolade mørk

Garnering:
200 gr sjokolade mørk
2 ss kokosfett

Fremgangsmåte:
I stekeovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter

Kjeksbunnene: Riv marsipanen og bland med sukker. Tilsett eggehvitene, litt om gangen, og rør til massen er glatt mellom hver gang. Sett røren med skje på smurt stekeovnsplate, litt fra hverandre ettersom røren flyter utover. Stek kjeksene gylne og avkjøl på rist.

Smørkrem: Ha sukker og vann i en kjele og la det koke ca. 1 minutt. Ta kjelen av platen og la det bli litt avkjølt. Ha eggeplommene i en bolle og visp dem lett sammen. Ha eggene i den litt lunkne sukkerlaken og visp blandingen lett og luftig. Rør smøret smidig og tilsett eggeplommemassen litt etter litt under røring.

Smelt sjokoladen og rør 2 ss av den i smørkremen. Løsne de kalde kjeksene og stryk på smørkremen på baksiden og form til en topp. Sett kakene kaldt så kremen stivner, ca. 1 time.

Smelt kokosfett i resten av den smeltede sjokoladen og rør til en glatt glasur. Dypp kjeksene i slik at kremen er dekket av sjokolade. Sett kakene kaldt til stiving.