Ingredienser
800 g seifilet
3 løk
2 ss hakket gressløk eller dill
ca. 1 dl jarlsbergost
salt og pepper
smør og/eller olje
POTETMOS:
600 g poteter
50 g smør
½ dl lettfløte
salt og pepper.
(eller lag potetmos av 2 pakker pulver – som angitt på pakken)
Tilberedning
I STEKEOVN: ca. 30 minutter ved 200 gr. varme.
Skrell poteter, del dem i biter og kok disse møre. Hell av vannet og mos potetene med smør og fløte. Smak til. Skjær skrelt løk i ringer og la dem surre seg blanke i smør.
Skjær seien i skiver. Smør en ildfast form og ha halvparten av potetmosen i bunnen. Fordel fiskeskiver og løk over. Dekk til med resten av potetmosen. Dryss over revet ost.
Settes i ovnen og stekes som angitt.
Serveres med tomatsalat og godt bakverk.
dette var NAM!!! har aldri likt fisk, men dette var skikkelig nam. 🙂