Ingredienser

800 g seifilet
3 løk
2 ss hakket gressløk eller dill
ca. 1 dl jarlsbergost
salt og pepper
smør og/eller olje

POTETMOS:
600 g poteter
50 g smør
½ dl lettfløte
salt og pepper.
(eller lag potetmos av 2 pakker pulver – som angitt på pakken)

Tilberedning

I STEKEOVN: ca. 30 minutter ved 200 gr. varme.

Skrell poteter, del dem i biter og kok disse møre. Hell av vannet og mos potetene med smør og fløte. Smak til. Skjær skrelt løk i ringer og la dem surre seg blanke i smør.

Skjær seien i skiver. Smør en ildfast form og ha halvparten av potetmosen i bunnen. Fordel fiskeskiver og løk over. Dekk til med resten av potetmosen. Dryss over revet ost.

Settes i ovnen og stekes som angitt.

Serveres med tomatsalat og godt bakverk.