Ingredienser
600 g seifilet uten skinn og bein
1/2 dl maisolje
100 g spinat
150 g brokkoli
1 dl bønnespirer
1 rød løk
1 gulrot
2 ss søt chilisaus
3 ss soyasaus
3 ss fiskesaus
Litt sesamolje
100 g sellerirot
1 bnt. koriander
Salt og nykvernet pepper
1 pk. eggnudler Tilberedning
Kok eggnudlene. Skjær fisken i terninger på 2-3 cm og grønnsakene i biter eller strimler. Varm god olje f.eks. maisolje i wok pannen. Stek fisketerningene raskt ved sterk varme. Dryss salt og pepper over dem og ta dem ut av pannen. «Stir-fry» alle grønnsakene i 2-3 minutter. Tilsett sausene. Bland med egg nudlene og fisketerningene og server.
Mer om Seiwok
Beklager, men det er ingen tilgjengelig informasjon om temaet «Seiwok». Det kan være mulig at du har skrevet feil eller snevret søket for mye. Vennligst forsikre at du har stavet alt riktig og prøv igjen. Hvis du fremdeles har problemer, vennligst gi mer detaljer om temaet du søker.