Ingredienser
600 g seifilet uten skinn og bein 1/2 dl maisolje 100 g spinat 150 g brokkoli 1 dl bønnespirer 1 rød løk 1 gulrot 2 ss søt chilisaus 3 ss soyasaus 3 ss fiskesaus Litt sesamolje 100 g sellerirot 1 bnt. koriander Salt og nykvernet pepper 1 pk. eggnudler
Tilberedning
Kok eggnudlene. Skjær fisken i terninger på 2-3 cm og grønnsakene i biter eller strimler. Varm god olje f.eks. maisolje i wok pannen. Stek fisketerningene raskt ved sterk varme. Dryss salt og pepper over dem og ta dem ut av pannen. «Stir-fry» alle grønnsakene i 2-3 minutter. Tilsett sausene. Bland med egg nudlene og fisketerningene og server.

Mer om Seiwok

Beklager, men det er ingen tilgjengelig informasjon om temaet «Seiwok». Det kan være mulig at du har skrevet feil eller snevret søket for mye. Vennligst forsikre at du har stavet alt riktig og prøv igjen. Hvis du fremdeles har problemer, vennligst gi mer detaljer om temaet du søker.