Ingredienser:
Kjeks
25 g smør
60 g hvetemel
1 ss vann
Litt salt
Syltetøy
100 gram plommesyltetøy
1 ts sterk sennep
Tilberedning:
Hjemmelaget tilbehør gjør ostemåltidet ekstra spennende. Med disse oppskriftene tilfører du noe ekstra, uansett om du skal servere ost til dessert eller har en skikkelig ostekveld på tapetet. Oppskriftene er tilpasset Castellos nye oster, Jersey Creme og Jersey Mild.
Bland smør og hvetemel, og tilsett salt og vann. Jobb deigen sammen, og trill den ut til den er omtrent 6 cm lang. Legg så rullen kaldt i 30 minutter. Når den er avkjølt skjærer du den i skiver på omtrent en halv cm, og prikker dem med en gaffel. Stek kjeksene på øverste rille i ovnen i 8 minutter på 225 grader.
Smak til plommesyltetøyet med sennep.
Skjær osten i biter, og dander den med syltetøy og hjemmelagd kjeks.