Ingredienser

1 kylling delt i 4
1 barneskje mildt chilipulver
1 spiseskje paprikapulver
2 tsk malt spisskummin
revet skall og saften av en appelsin
3 pressede lime
1 krm sukker
8 pressede hvitløksfedd
ca en håndfull hakket fersk koriander
2-3 spiseskjeer olivenolje
1/2 dl øl,tequila eller ananasjuice
salt og pepper

Tilberedning

Bland alle ingrediensene i en skål(ikke av metall) legg i kyllingbitene. Bland godt, så alle kyllingbitene får godt med marinade på seg. Mariner 1 døgn i kjøleskap eller minst en time i romtemperatur. Når kyllingen er ferdig marinert klappes den tørr med litt papir. Grill eller stek kyllingbitene i 20-25 min, pensle av og til med marinaden.

Server med en god salat(synes selv det er godt med avocado,tomat,rødløk og hakket koriander) og lime båter.