400 g ananasbiter i egen juice
340 g svisker
2,5 dl vann
4 store egg
5 dl melk
150 g proteinpulver med sjokoladesmak.
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ts kardemomme
50 g mørk bakekakao
2,5 dl All Bran Special (75 g)
300 g fint sammalt hvetemel
Du trenger en bolle, foodprocessor og smurte kakeformer. Ananasbitene i egen juice og svisker moses i processor med vann.Egg og melk vispes i mikseren. Tilsett proteinpulver. La maskinen gå til alt er jevnt, bland i bakepulver, vaniljesukker, kardemomme og bakekakao. Alt blandes i bollen. Rør i All Bran Special (75 g) og fint sammalt hvetemel.
2 runde former (ikke lag kaken så høy). Stek i 1 time på 180 grader, eller 20 min på 200 grader i muffinsform. Du kan lage aprikosglasur ved å la aprikosyoghurt yste seg gjennom kaffefilter. Etter det er den klar til å smøres på.