125 gr. margarin røres hvitt
250 gr. sukker
5 egg Vispes i 1 om gangen
125 gr. hv.mel
2 ts. bakepulver Smelt sjokoladen i vannet. Blandes i røren
3 ts. vaniljesukker vekselvis med melblandingen.
½ dl. vann
1 pl. kokesjokolade
Stekes ca. 40-45 minutter, nederste rille, 175 grader.
Krem: Fyll og pynt. (Halver porsj. om du bare vil ha krem oppå)
200 gr. firkløver el. melkesjokolade
1 dl. fløte el. H-melk
100 gr. smør el. marg.
250-300 gr. melis
Ha sjokoladebiter og smør i en kjele. La det smelte over svak varme. Rør ikke i sjokoladen før den er smeltet. Kjenn om den er smeltet med fingeren du kan nemlig ikke se om den er smeltet. Ta kjelen av varmen og rør den jevn. Tilsett melken og rør inn melis. Kanskje må kremen avkjøles litt i kjøleskapet. Ha kremen inni og oppå kaken. Du kan dynke kaken med appelsin juice(eller champagne brus eller melk).
Denne kaken var utrolig god, men hadde ikke bakekjokolade så måtte dra til buttikken for å kjøpe det 😛 men jeg lurte på om det gikk ann å lage denne med pulverkakao(bakekakao)??