6 stk. eggeplomme
1 ½ dl melis
300 gr kokesjokolade
¾ dl sterk kaffe
4 ½ dl kremfløte
6 stk. eggehvite
6 ss likør, evt. juice
Pynt:
6 stk. physalis
100 g hvit sjokolade
100 g kokesjokolade
3 blad bladsølv
Lag sjokoladepynten først: Bre et tynt lag med smeltet sjokolade utover en plate og la det stivne. Bruk en stekespade eller kniv og lag sjokoladekrøller til pynt.
Brekk sjokoladen til moussen i biter og smelt i vannbad eller mikroovn. Pisk fløten stiv. Pisk eggedosis av eggeplommer og melis. Tilsett sjokolade smeltet i kaffe. Rør forsiktig inn pisket kremfløte og eggehviter, som er stivpisket med en knivsodd salt.
Anrett moussen i høye stettglass og pynt med sjokoladekrøller, physalis og litt bladsølv. Avkjøl minst 2 timer før servering.
Savner hvor mange serveringer oppskriften er til.