Ingredienser:

2 pk. Gjende kjeks
3 spiseskje rosiner
1 teskje sitronsaft
Ved ønske mulig å tilsette 2- 3 dråper vaniljeessense
2 pk. lys kokesjokolade

Utstyr:
Stor kasserolle
Sleikeskje
Tresleiv
Gjennomsiktig oppbevarings pose

Tilberedning:

Mens kokesjokoladen smelter på svak varme, kutt eller skjær kjeksen i små biter. Når kokesjokoladen er smeltet ferdig tilsett kjeksen, rør litt også tilsett rosiner. Fjern kasserollen fra varmen slik at ingenting blir brent. Rør litt også litt sitronsaft og essense. Rør alt sammen igjen og la da alt dette avkjøle seg litt. Når da dette er litt avkjølet, ikke glovarmt, legg alt sammen oppi en pose. Form innholdet i posen etter ønske. Letteste er å rulle pølse/skinke. Legg i fryseren/kjøleskap i 2-4 timer.