Ingredienser

Nøttebunn:

4 eggehviter
150 gr. melis
50 gr. grovhakket sjokolade
150 gr. malte mandler
½ ts. bakepulver

Tilberedning

Pisk eggehviten halvstiv og tilsett melis litt etter litt. Pisk hele tiden til du får en stiv og flott marengs. Vend inn malte mandler, hakket sjokolade og bakepulver.
Stekes ved 175 grader i ca. 30 minutter i smurt form ca. 24 cm. i diameter.

Suksesskrem:

6 eggeplommer
150 gr. sukker
2 dl. fløte
1 ½ ts. vaniljesukker
150 gr. smør/margarin

Bland eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en tykkbunnet kjele. Varm opp over svak varme og rør hele tiden til kremen tykner. Avkjøl kremen til den er romtemperert.
Pisk opp romtemperert smør og rør det sammen med suksesskremen. Fordel halvparten av kremen over nøttebunnen. He resten av kremen i en sprøytepose og sprøyt den i mønster på kaken.