* 1 ss olivenolje
* 1 løk
* 3 fedd hvitløk
* 1 rød chili
* 2 dl hvitvin
* 1 boks hermetiske tomater
* 6 tomater
* 500 g reker
* 1 kg ferske blåskjell eller 1 boks hermetiske
* 6 ss finhakket persille
* Salt
1. Rens rekene og skrubb blåskjellene. Finhakk løk, hvitløk, chili og persille og skjær tomater i store terninger.
2. Varm olje, ha i løk og stek 5 min.
3. ha i hvitløk og chili og tilsett halvparten av persillen, hvitvin, hermetiske og friske tomater. Gi suppen et oppkok, slå ned varmen og la den småkoke 25 min.
4. Ha i blåskjellene og kok under lok til skjellene åpner seg, ca 3 min.
5. Ha så i reker (evt hermetiske blåskjell) og la dem koke med i ca 1 min. Ta ut skjellene som ikke åpner seg.
6. Smak til med salt.
Server suppen med et lett krydderbrød. Dryss over resten av persillen før servering.