Ingredienser:
2-3 plater butterdeig
1 løk
1-2 finhakket rød chili
2 tomater
5 egg
1 dl creme fraiche
1 1/2 dl revet ost
200 g kokt skinke i strimler
1 fedd presset hvitløk
1 knust knekkebrød
3 ss finhakket persille
3 ss finhakket koriander

Fremgangsmåte:
Kjevle deigen og legg i en paiform. Stek ved 180 grader i 10 minutter. Skjær løk i tynne skiver og så i strimler, legg i paibunnen. Ta skinn og frø av tomatene, skjær i strimler og legg i formen. Dryss over chili. Pisk sammen egg og creme fraiche og hell over. Dryss på ost og stek ved 180 grader i 25 minutter. Fres skinke, hvitløk, knekkebrød, persille og koriander i smør og legg på midten av paien. Stek ved 200 grader i 10 minutter.